En spennende reise

Vi har startet en spennende reise i en bransje i utvikling og endring. Du kan få muligheten til å være med på å utvikle et spennende regnskaps- og rådgivningsmiljø. Vil du jobbe i skjæringspunktet regnskap, rådgivning og IT – i en hverdag med effektive, automatiserte og skybaserte løsninger som Visma eAccounting og Tripletex?

Vi søker deg med relevant utdanning, solid erfaring som regnskapsfører og helst med autorisasjon eller deg med økonomibakgrunn og relevant erfaring som rådgiver. I Haugesund kan du være med på å bygge opp vårt papirløse kontor i
O. M Regnskap-systemet eller du kan arbeide ved ett eller flere av våre andre kontorer. Du motiveres av det digitale skiftet i bransjen vår og ser nye teknologiske løsninger og systemer som naturlige verktøy. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje. Avhengig av din kompetanse og interesser vil du kunne få fagansvar på definerte områder og vil bli involvert i utvikling av produkter og løsninger.

Lyst å jobbe hos oss?

Ta kontakt med daglig leder Vibeke Sørensen dersom dette kan være noe for deg. Send gjerne noen ord om deg selv og din CV.

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger
Det er for tiden ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad.